085-1306825 - direct hulp na overlijden

Betaling van de uitvaart

 

Een vaak wat minder leuk onderwerp, maar betaling van de uitvaart, dat hoort er ook bij. Gelukkig kiest u voor Kompaan, dus betaald u nooit teveel!

Kompaan uitvaartzorg is een modern, eigentijds bedrijf en daar horen ook moderne betaalmogelijkheden bij. We zetten voor u kort de mogelijkheden op een rijtje en bespreken graag persoonlijk met u wat in uw situatie de beste optie is.

Voorrang bij de bank

Uitvaartkosten hebben vaak voorrang bij de bank. U kunt dan de uitvaartfactuur direct laten betalen vanuit de rekening van de overledene. Vraag dit vooraf goed na bij zijn/haar bank.

Uitvaartverzekering en polissen

Wij helpen u graag met het “cederen” (=incasseren)  van uw uitvaartverzekeringen. Kompaan is hiermee ervaren en sommige polissen kunnen we gelijk als betalingsmiddel beschouwen.

Traditionele betaling uitvaart

U ontvangt van ons voor de uitvaart een uitgebreide kostenopgave van de door u gekozen diensten. Na de uitvaart ontvangt u van ons de factuur. Deze heeft een betaaltermijn van 14 dagen. Deze kunt u per bank of (deels) contant aan ons voldoen. Let op contant transacties boven de €10.000 dienen wij te melden.

Betalingskorting

U krijgt van ons vooraf een uitgebreide kostenopgave die in veel gevallen gelijk zal zijn aan de factuur. Soms kan bijvoorbeeld de ingeschatte catering voor een verschil zorgen. Indien u de kostenopgave voor de uitvaart heeft betaald, dan mag u 2% betalingskorting in mindering op de factuur brengen. Zo wordt betalen een stuk prettiger.

Gespreid betalen van de uitvaart

Vaak zijn gelden na overlijden nog niet direct beschikbaar. Soms zitten gelden nog vast in vastgoed of waardepapieren. Bij gespreide betaling hoeft u niet gelijk het gehele bedrag te voldoen maar kunt u per maand betalen. Zo kunt u de uitvaart voor uw dierbare samenstellen zoals u dat graag wilt zonder financiële druk.

Direct hulp na overlijden:

085 – 130 68 25

Dag en nacht bereikbaar

Vrijblijvend kennismaken? Gratis offerte? Laat het ons weten!

7 + 1 =

In 3 maanden de uitvaart gespreid betalen

Supersimpel; bedragen tot €7.000 kunt u bij Kompaan in 3 termijnen (= 3 maanden) gespreid betalen zonder BKR-toetsing. We bespreken graag de voorwaarden met u.

Zelf de looptijd kiezen

Via één van onze gerenomeerde partners kunnen we u tegen goede voorwaarden een gespreide betalingsmogelijkheid aanbieden die volledig op maat voor u wordt gemaakt. 12, 24, of 36 maanden? Kies zelf welk maandbedrag het beste bij u past.

Kijk hier naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Vrijblijvend kennismaken? Gratis offerte? Laat het ons weten!

15 + 3 =