085-1306825 - direct hulp na overlijden

Uitvaart in Arnhem

 

Arnhem, de hoofdstad van Gelderland, stad aan de Rijn, met haar mooie Eusebiuskerk, John Frostbrug, en natuurlijk voetbalclub Vitesse. Onze ervaren uitvaartverzorgers zijn bekend met alle locaties en de lokale gebruiken in Arnhem.

Graag zetten we voor u de verschillende mogelijkheden voor een uitvaart in Arnhem op een rijtje.

Crematorium & begraafplaats

Bij Arnhem hebben we 2 crematoria in de buurt liggen. In Arnhem zelf is crematorium Moscowa de meest bekende.  

Crematorium en begraafplaats Moscowa aan de waterbergseweg in Arnhem is prachtig gelegen in de natuur en omsloten door begraafplaats Moscowa. Het is een wat ouder en groot crematorium en sommige mensen wijken dan ook uit naar het kleinere crematorium in Dieren.

In 2019 is er in Heteren een nieuw crematorium geopend, FineVita. Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, waar in tegenstelling tot traditionele crematoria geen aula en koffieruimte is. De locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte.

Een relatief nieuwe begraafplaats is Natuurbegraafplaats Heidepol

Thuisopbaring

Een mooie manier om thuis in de vertrouwde omgeving afscheid van een dierbare te nemen. Onze medewerkers komen bij u op locatie de overledene verzorgen en plaatsen een koeling onder het lichaam. De verzorging kunnen we ook samen met u doen. De dagen in aanloop naar de uitvaart komen we in overleg de thuisopbaring controleren. 

Uitvaartcentrum

In een uitvaartcentrum in Arnhem kan een overledene worden verzorgd of opgebaard. De laatste verzorging kan vaak ook samen met de familie worden gedaan. Sinds 2015 is er in de monumentale boerderij “Moskowa”, waar het crematorium Moscowa zijn naam aan dankt, een kleinschalig intiem uitvaartcentrum gerealiseerd. Uitvaartcentrum “boerderij Moskowa”.

DELA uitvaartverzorging heeft een uitvaartcentrum aan de Weg Langs de Begraafplaatsen en Monuta uitvaartzorg een uitvaartcentrum aan de Eimerssingel-west. 

Direct hulp na overlijden:

085 – 130 68 25

Dag en nacht bereikbaar

Gratis offerte en/of kennismaking?

4 + 2 =

Zorginstellingen & mortuarium

In een verpleeghuis of verzorgingshuis kan vaak op de eigen kamer worden verzorgd en opgebaard. Iemand opbaren in zijn of haar eigen kamer biedt medebewoners en verzorgend personeel de mogelijkheid om afscheid te nemen. In Arnhem heb je de Pleyade locaties Eimersstaete, Eldenstaete, Waalstaete, Malburgstaete, Eilandstaete, & Polderhof.

Van de DrieGasthuizenGroep heb je de locaties Zorgappartementen Klingelpoort, Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen, Verpleeghuis Heijendaal, Woonzorgcentrum Hoogstede, Woonzorgcentrum Westerkade. Ook op Attent Zorg en Behandeling, Regina Pacis en Insula Dei Huize Kohlmann wordt regelmatig en thuisopbaring gedaan. Ook met Dunya Woonzorg en woonzorgcentrum Vreedenhoff zijn goede contacten.

Het Rijnstate ziekhuis in Arnhem heeft een eigen mortuarium

Vraag vooraf goed naar de mogelijkheden en let er op dat door de zorginstelling kosten in rekening kunnen worden gebracht voor de kamerhuur. 

Hospice

In Arnhem is Hospice Rozenheuvel van het Leger des Heils er voor ernstig zieke mensen. Vaak bevinden zij zich in de laatste weken of maanden van hun leven. Bij Hospice Rozenheuvel krijgen zij deskundige zorg in een veilige omgeving. Wij noemen dat palliatieve terminale zorg. Voor sommige mensen is thuis (blijven) wonen in deze laatste periode van het leven geen optie meer, dan is Rozenheuvel hun laatste thuis.

Vrijblijvend kennismaken? Gratis offerte? Laat ons uw vraag weten!

12 + 4 =