085-1306825 - direct hulp na overlijden

Uitvaart in Nijmegen

 

Nijmegen, stad aan de Waal, met haar mooie Sint Stevenskerk, de Waalbrug en natuurlijk voetbalclub NEC. Kompaan uitvaartzorg heeft haar wortels in Nijmegen en onze ervaren uitvaartverzorgers zijn bekend met alle locaties en de lokale gebruiken.

Graag zetten we voor u de verschillende mogelijkheden voor een uitvaart in Nijmegen op een rijtje.

Crematoria 

In Nijmegen hebben we 4 crematoria dicht bij elkaar liggen. In Nijmegen zelf liggen 2 crematoria.

Allereerst crematorium Waalstede van DELA uitvaartverzorging. Crematorium Waalstede is in 2016 nieuw gebouwd aan de Staddijk 125 / 130 en heeft een prachtig uitvaartcentrum met moderne afscheidsruimtes.

Crematorium Jonkerbos is het bekendste en oudste crematorium met uitvaartcentrum van Nijmegen. Enigszins gedateerd, maar wel prachtig gelegen naast begraafplaats Jonkerbos en dichter bij het centrum als DELA crematorium Waalstede.

Net buiten Nijmegen ligt Yardenhuis van Beuningen. Dit ligt in een rustiek park waar crematorium, uitvaartcentrum en uitvaartzorg samenkomen.

In 2019 is er in Heteren een nieuw crematorium geopend, FineVita. Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, waar in tegenstelling tot traditionele crematoria geen aula en koffieruimte is. De locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte.

Uitvaartcentrum

In een uitvaartcentrum in Nijmegen kan een overledene worden opgebaard en verzorgd. De laatste verzorging kan vaak samen met de familie worden gedaan. DELA uitvaartverzorging heeft een uitvaartcentrum in crematorium Waalstede. Dit geldt ook voor crematorium Jonkerbos en het Yardenhuis van Yarden in Beuningen. Daarnaast heeft Monuta in Nijmegen het uitvaartcentrum Rustoord aan de postweg.

Vrijblijvend kennismaken? Gratis offerte? Laat ons uw vraag weten!

2 + 15 =