085-1306825 - direct hulp na overlijden

Wat kost een uitvaart?

 

De kosten van een uitvaart zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Wordt het een begrafenis of crematie? Een luxe uitvaartkist of basis model? Een borrel, diner of alleen kopje koffie? De keuzemogelijkheden zijn zeer uitgebreid met ieder een eigen prijskaartje.

Grote uitvaartorganisaties kennen vaak maar één tarief voor hun dienstverlening, of dat nou een grote of kleine uitvaart betreft met weinig of veel werk. Ook zijn ze vaak beperkt in hun aanbod wegens contract en afname afspraken.

Kompaan doet het anders!

Bij Kompaan gaan we samen met u in gesprek over wat voor u belangrijk is en wat daarbij de beste finananciële optie is.
Wilt u zelf zaken regelen? Graag, wij staan u met raad en daad terzijde en u betaalt alleen voor wat u nodig heeft.

Daarnaast heeft Kompaan geen afnameverplichtingen of contracten met grote marktpartijen. Wij werken niet met bonussen of provisieregelingen. Daardoor kunnen we tegen scherpe tarieven onafhankelijk adviseren over wat voor u de beste optie is. Kijk hier wat de werkwijze van Kompaan Uitvaartzorg is.

Bereken de uitvaartkosten

Vul onze online tool in! 

 

Globale kostenindicatie

De kosten van een uitvaart liggen gemiddeld in Nederland tussen de €5.500 en €7.500 euro. Kompaan uitvaartzorg verdient geld met haar dienstverlening. Dat is ook nodig om in bedrijf te kunnen blijven. We zijn echter ook kritische consumenten zoals u en wars van woekerprijzen. Als Kompaan (vriend, kameraad) zorgen we dan ook dat we een eerlijke prijs rekenen voor onze diensten. Kijk bijvoorbeeld naar voor onze voordelige uitvaartpakketten.

De consumentenbond geeft op haar website wat ons betreft een goede indicatie van de verschillende kostenposten. Kijk voor meer informatie op de website van de consumentenbond: https://www.consumentenbond.nl/uitvaart/wat-kost-een-uitvaart 

Flexibel betalen

Kompaan is een modern en eigentijds bedrijf waarbij ook meerdere mogelijkheden tot betaling mogelijk zijn die het beste bij uw situatie passen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

5 + 9 =